maanantai 13. heinäkuuta 2015

Linkityksiä ja Videopätkiä

Porissa on paljon tapahtumia heinäkuussa. Pori Jazz soi viidettäkymmenettä kertaa. Suomi Areena tuo kaupunkiin poliitikkoja ja muita linssiluteita kesäleirilleen ryyppäämään ja jauhamaan tyhjää löpinäänsä, jota kukaan ei elokuun lopulla enää muista.Jazzista tykkään musiikkina, mutta Pori Jazz on taloudellisista ja jatkuvuuden kannalta ymmärrettävistä syistä muotoutunut nykyisen laiseksi markkinatapahtumaksi, josta löytää jazziakin jos osaa hakea.

Festivaalit olisivat oiva tilaisuus valokuvaamisellekin. Saisi julkkikisa ja vaikka mitä kuviinsa. Mutta ne ovat jääneet minulta kuvaamatta. On ollut muuta puuhaa.
Tänä vuonna ajattelin yrittää kuvata mahdollisimman paljon tapahtumia ja niihin osallistuvia naamojakin.
Perustin Flickr-kuvasivustolle albumin tarkoitusta varten. Niinpä laitankin tähän linkin kyseiseen kuva-albumiin, enkä laita kuvia suoraan blogini sivua täyttämään. Tässä linkki albumiin:
https://www.flickr.com/photos/63932374@N03/sets/72157655330602899/


Malliksi kuitenkin pari kuvaa albumista,
kuten alussa oleva maailmanpyöräkuvakin


Jyrki Kangas  "Mr Pori Jazz"Kari Sarpila kuuntelee aplodeja "muikeana", niin kuin
vain aito Pori Jazzin alkuperäinen perustajahenkilö vain voi


Vuosi sitten aloittamani kuvausprojekti: päivän ikkunanäkymä, saavutti vuosietappinsa.

Olen koonnut kuvista albumin facebookiin. Albumi on julkinen, eli sen pitäisi näkyä kaikille.
Kuvat löytyvät täältä
Tein vuoden kuvista nopeutetun videon YouTubeen. Joka on katsottavissa suoraan  allaolevasta ruudusta, tai  YouTubesta

Typerä blogger, kun ei näytä aloituskuvaa!Lintujakin on tullut kuvattua, samoin cityjäniksiä. Olen tehnyt kuvista videopätkiä, joista yksi tässä:

jälleen! aloituskuva uupuu


Yksi viime viikkojen kuvistani pääsi maikkarin aamu-tv:n kesäkuvien semifinaaliin, mutta joku koirankuva tietenkin voitti välierän söpöydellään. Kopioin videokameralla pätkät ruudultani:

johan tuli kansikuvakin mukaan


Nyt homma etenee niin, että areenan ja jazzin vallatessa kaupungin, käytämme tilaisuuden hyväksi. Muutamme muutamaksi päiväksi kortteeraamaan laitakaupungin laidalle, ja keskustan tuntumassa oleva kämppämme menee Areenalle töihin tulevien käyttöön.
Hyvää "superviikoa" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja palautteesta

Simuloitua jiipekkiä

Fujifilm:in kameroissa on jo kauan ollut filmisimulaatio-toiminto. Se tietysti halveksitussa jpg-kuvauksessa. Raw on oma lukunsa eikä siit...