maanantai 8. helmikuuta 2016

Porilainen kauppa

Poriin on avattu sähkötupakkakauppa. Verkkokaupan lisäksi myös fyysinen liike josta voi joko noutaa netissä tilaamansa ja maksamansa tavarat, tai tehdä ostoksia ihhan <>>">>sosiaalisesti"
Kaupan sivut löytyvät osoitteesta http://scandivape.eu/

Kävin tänään ostamassa sieltä, paikan päältä, pohjanestettä ja "tiivaria" eli makutiivistettä.


Puolen litran pullo PG:tä, ja kolme pulloa makua. Kuten olen tainnut aiemmin kertoa, PG on höyrynesteen aineosa jonka tehtävänä on siirtää ja tuoda nesteeseen laitettu maku esiin. Toinen pohjakomponentti on VG (vegetable glyserine ), joka on se jolla luodaan visuaalinen savupilviefekti eli höyry.
Olen "old school"- höyryttelijä, ja teen nesteeni PG voittoisiksi. Maku on minulle tärkeämpi kuin helvetillinen höyry. Sekoitan 70/30 PG/VG suhteella. VG:nä käytän tällä kertaa apteekkitavaraa, kun sellaista tuli hankittua laimennustarpeeseen.

Makutiivisteestä kerrotaan tuotesivulla:
"MolinBerry USA Mix, tupakan makuinen makutiiviste, jossa ripaus pähkinää, tupakan näytellessä kuitenkin pääosaa. Suositussuhde 7-8%. Toimitetaan 10 ml PET-pullossa, lapsilukollisella korkilla sekä ohuella ja pitkällä tippanokalla. Valmistettu EU:ssa, ei sisällä diasetyyliä, eikä geenimanipuloituja ainesosia."
Kiinnitin huomion tuohon seossuhteeseen. Viimeksi (2 vuotta sitten) kun sekoitin höyrynesteeitä itse, ohje kuului 15-20%. Sellainen suhde oli monissa tiivisteissä nytkin ohjeena, mutta päätin kokeilla tätä, joka on noin ollen riittoisampaa.
Nikotiini on saapunut tänään iltapäivällä postitoimipaikkaani. Noudan sen huomenna, ja sitten "kokkaamaan".

Tapaus Bellus
 Se meni myyntiin. Tupla-RTA, tai mikä lieneekn nimitykseltään, ei ollut minun juttuni. Saahan siihen single-coilinkin, mutta tuplallehan se on suunniteltu. Kuvassa bellus tarvikkeineen odottaa pakkaamista. Apex/innokin (vasemmalla) ja Tobeco Supertank/pätkä-Nemesis (oikealla)

Dualsetup tuli kokeiltua, tankin mukana tulleilla valmiilla coileilla ja pumpulilla. Ei aivan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan tuupattu käämi, mutta toimi se. Tässä vielä kuivana.
RBA tulossaEn aio lopettaa setuppien tekemistä. Vaan jatkaa, mutta perinteisemmällä alustalla. Samala kun möin belluksen, löysin ja ostin hal-val-la Kayfun 3.1  tankin. Se ei ole minulle entuudestaan tuttu laitos. "Kaiffariin" olen tutustunut, mutta se oli lite -ja muistaaksen vielä plus. Aito sellainen. Nyt tulossa olevasta en tiedä onko klooni vai aito. En kysynyt, koska se on minulle melko samantekevää.


Löysin laboratoriolasia. Tarvitsisin statiivin ja pari kouraa. Seuraavaksi.

Niistä sitten kun löydän.
Jos jollakulla on joutilaana, ostaisin pois nurkista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Retrokuvaa ja kameramaniaa

Porin raviradalla oli helatorstaina ja sen aatto-iltana Satakunnan Mobilistien järjestämät helamarkkinat. Rompetori-  ja harrasteajoneuvota...