14.4.16

Katukuvausta


Flunssa iski. Sitä parannellessa arkiston parissa

Jotkut harrastavat katukuvausta. Onko se siksi trendikästä kun monet kuuluisat kuvaajat ovat sillä ansainneet maineensa? Halutaanko samaistua, tai luullaanko että se on jotenkin hienoa?

Minäkin innostun aika-ajoin aiheesta. Katukuvaus on mielenkiintoista ja "antavaa". Välillä olen käynyt jaakobinpainia kameran vaihdon kanssa. Myisi lintutorvet pois ja ostisi Leican.
Mutta siihen mitään Leicoja tarvita. Pokkari tai vaikka kännykkä... no ei nyt sentään kännykällä jollei jotain aivan ihmeellistä satu vastaan.
Mutta jäitä hattuun. En myy yhtään mitään! Lisää voin hankkia. Jos jollain on kääntyvänäyttöinen pienehkö digipokkari jouten, niin maksan siitä jokusen kympin; tarjotkaa. Älkää heittäkö pois!

Katukuvauksessa pitää olla ihmisiä. Julkisella paikalla heidän kuvaamisensa on sinänsä sallittua, mutta julkaisemisen kanssa on vähän niin ja näin. Soittakaa poliisi!


Tässäpä näitä: uusia ja jokunen vanhempikin otos.



 Itsenäisyydenkatu, Por. Halal-kauppa


Kävin lääkärissä. Yrjnkadun ja Mikonkadun risteys. Kävelykadun alku.


Kun näitä katselee kotona koneelta jälkeen päin, luulee välillä että joku katsoo suoraan kameraan. Vaikka tämä sitä tuskin näkee. 


Talo pussissa: Itsenäisyydenkadun ja Antinkadun kulma. Muistaakseni Antinlinna- niminen talo. 






Värejä


"Heitä jopa kuvataan"  - otsikko Satakunnan Kansassa keväällä 2016





Stockholm  2014



 Stockholm  2014


Stockholm  2014


Esplanadi - Helsinki 2014



Dianapuisto - Helsinki  2014




Stockholm  2014


Varvourinjuovasta jäät lähteneet 12.4.


Omakuva



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain tilaajille - interpoloitu

Luotu 26.3.2024 Täydennys loppuun 27.3.2024 Tämä postaus kuten muutama muukin näkyy blogiani seuraaville, kun en sitä jakele somessa. Sanoma...