keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kuukausi kuvina

Edellisestä päivityksestäni on taas kulunut kuukausi. Lukuunottamatta paria kuvalisäystä edelliseen jälkikäteen.

Kesä on ollut kylmähkö, mutta vähäsateinen ainakin täällä Porissa. Olen tehnyt ja jättänyt tekemättä. Innostunut ja turhautunut. Keksinyt ja kehittänyt uutta, mutta palannut joissakin asioissa vanhaan. Downshiftannut, kuten hienosti sanotaan.

Porissa on ollut tapahtumia: Suviseurat, Suomi Areena, Pori Jazz. Johonkn olen yrittänyt auktorisoitua, mutta huonolla menestyksellä. Hakenut kulkulupaa, huonolla menestyksellä. Voisin sanoa että paskan marjat. Mutta pitäkööt tunkkinsa.
Mutta minäpä pääsin Journalistiliiton jäseneksi, Suomen Freelancejournalisitiliiton jäseneksi, ja jäseneksi Mediakunta- työosuuskuntaan joka on nyt tavallaan työnantajani. Olin lyhyen pätkän yrittäjästatuksella erään kevytyrittäjä-laskutuspalvelun käyttäjänä, josta kokemukseni olivat pelkästään myönteiset. YEL-säännöstöuudistus kuitenkin vei siltä pohjan pois.

Se noista; nyt kuvia sieltä & täältä: Pieni otanta 19.6 - 19.7 väliltä.  Satunnaisessa järjestyksessä. Selitykset kuvien alla.


 Kamerakopterin testausta ja lento-opettelua Kirrinsannassa


Suihkulähteellä Pohjoisrannassa. Sukkula nimeltään.   Kukat rehottavat ja peittävät pian hylätyn pakettiauton, asuntomme nurkalla. Vanhalla radioasemalla taidenäyttely. Siihen liittyvä mökki.


 Vanhan radioaseman installaatiota Radioasemantien päässä Karjala-olut lanseerannut juhannukseksi perhepakkauksen. En ostanut. 
 Kuvasin Porin Ponitalli r.y.:lle Kuvasin erästä hienoa pihapiiriä Ostin paidan. Omilla rahoillani. Innostuneena saamstani kirjeestä (pressikortti) Tyttäreni asunnon ikkunasta otettu kännykkäkuva. Entinen Suomen panin konttoritalo, jossa nykyisin toimii Porin Ympäristövirasto. Ajoneuvoyhdistelmä ruuhkan varalle. Kuvauskeikka Sotkamon kirkolle. Roadtrip, yhteensä 1200 km. Jonkun ahdasmielisen märkä uni. Jatsien jälkeen jatskadulla. Jatsia en nähnyt, enkä kuullut. Kävin Järvenpäässä. Ja ensimmäisen kerran Halosenniemellä. Sisällä kuvaaminen kielletty. Kuvauskopterin lisänäyttö: 24 tuuman HD Asuntoauton mallia Suviseuroissa Suviseuroissa katselemassa. Ei niinkään kuvaamassa Sibeliuksen Ainolan kaivon pumppu jossa lukee että Aino. Sibeliuksen vaimon nimi oli Aino (os. Järnefelt), kuten me kaikki tiedämme. Halosenniemessä käydessäni, kävin tietenkin myös Ainolassa. Järvenpään reissulla kävin myös Hki-Vantaan lentoasemalla, tutustumassa siellä olevaan hienoon spottaus-terassiin. Spoattavaa ei oikeastaan ollut, mutta joitakin kuvia "tusinakoneista". Vilkasta oli, ja paikkaa kaiteen äärelle sai hetken jonottaa. Harjavallan Voimalaitoksen laajennus- ja korjaustyö on valmistunut, ja patosilta avattu liikenteelle.

 Cedercreutzin museon patsaspuisto on saanut uuden "asukkaan" Cedercreutzin museon patsaspuistossa, vanhan Maahengen Temppelin nurkalla.  Cedercreutzin taiteilijakoti Harjulan pääovella. "Memeto vivere"


 
 Kallossa Pori Raasto- tapahtuman aikaan.  Jazz-kadulla. En pistänyt tätä hyppykuvaa jakoon, vaikka banderolleissa yllytettiin.  Kukinta myöhässä useamman viikon. Pioni, lajiketta "vanha" Suomi Areenan aikaan lentelee kaikenlaisia ilmapalloja, kuumia ja kylmempiä. Tämä meni kämppämme parkkipaikan yli. Kori alimmillaan alle 10 metrissä. Ulvilan Kullaan Palus- nimisen kylän las palukseksi nimietty uimaranta. Palusjärven rannalla.
Kuvailin Ulvilan keskiaikaista kirkkoa, puiden latvojen tasalta. 
 Paha paha drone!

Porissa: 19.7.2017


.
..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhtaan meren puolesta

Menneenä lauantaina: 19.1.2019 juhlistettiin "Mr Pori Jazz" - Jyrki Kankaan 75-vuotis-syntymäpäivää tapahtumalla, joka oli nime...