9.1.19

Uudistusta ja mainostusta



Vaihdoin blogini otsikon. Vanha; laiskurin päiväkirja, vaihtui Luomukuvaksi. Uusi otsikko kuvaa paremmin blogini luonnetta ja tavoitteitani. Vanha oli lähinnä parodia, jota en useista yrityksistä huolimatta pystynyt kirjoittamaan auki tavalla jolla olisin halunnut.

Luomukuva -on myös sosiaalisessa mediassa;  Facebookissa hallinnoimani ja rekisteröimäni sivun nimi. Se löytyy hakusanalla luomukuva, ja hashtagilla #luomukuva.
Ja suoraan osoitteesta: facebook.com/luomukuva
Pyrin päivittämään sivua nyt aktiivisemmin kuin aiemmin. Sivu on ollut pois käytöstä, piilotettuna kun en ehtinyt siihen kunnolla paneutua. Noin vuosi sitten lopetin samalla nimellä toimineen www-sivun, koska "kaikki" on nykyään somessa.


Muokkasin samalla kun vaihdoin sen nimen, myös blogin ulkoasua. Lisäsin nimen alle esittelyn, ja upotin ne taustakuvaan jossa esiintyy pienenpieni kuvauskopterini. Niitä kutsutaan myös nimellä drone. Suomenkieliseksi vastineeksi on hiljalleen vakiintumassa sana drooni, joka aiheuttaa itsessäni puistatuksia.



Kuvaustyötä ja kuvia

Käynnistäessäni luomukuva-sivua uudelleen, elvytän samalla valokuvaustani ammatillisessa mielessä. Eli kaupallistan tekemistäni. Minullahan on menneisyydessä ollut pari valokuvausalan yritystä, melko paljon freelancerkuvausta ja noiiden lisäksi satunnaisia kuvaprojekteja.

"Kaikkihan kuvaavat, kaikilla on hyviä kuvia ottava puhelin", sanoo nyt joku siellä ruudun tai puhelimen äärellä itselleen ja siirtyy seuraavalle sivulle viimeistään tässä vaiheessa.
Niinhän se onkin!  Mutta joissakin tapauksissa niinsanottu ammattikuvaaja tai  ammattilainen saa aikaan kuvia joita on vaikea saada jokapäiväisessä kuvailussa käytettävällä laitteella, kuten puhelimella. Ilmakuvaus on oma lukunsa, mutta on muitakin alueita joilla tarvitaan hieman kehittyneempää ja parempaan kykenevää kalustoa. Ja sen käyttöön harjaantuneisuutta, sekä osaamista valmiin ja käyttötarkoitukseen kuvan aikaan saamiseksi.

Tarjoan kuvauksia ja kuvapalveluja hyvinkin edullisesti. En hintoja polkeakseni, josta olen jossain vaiheessa saanut kommenttia. Minulla on syy tehdä "halvalla": Kuvaus on minulle sivutoimi, osa-aikainen ja kuitenkin satunnainen lisätulonlähde. Ansioilleni on asetettu raja, jota en halua missään tapauksessa ylittää. Yritysten ja yhteisöjen tilaamat työt laskutan kevytyrittäjänä laskutuspalvelun kautta.


Ota yhteyttä. Teen tarvitsemasi kuvauksen ja kuvat.



--













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

500

Otsikkona lyhyesti vain numero. Järjestysnumero tälle julkaisulle. On viidennensadannen kirjoituksen aika. Niitä on ollut varmaankin kymmeni...