keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hiljaisuus omissa oloissa, ja maailmanloppu


Annoin tälle kuvalle nimen "höyryhuligaani". Se on kuvankaappaus videolta, jonka
tein ollessani anarkistisimmillani, muutama päivä sitten.
Kyseiseen videoon on linkki tämän tekstin lopussa.
 Olen tässä parin viikon ajan saanut olla aivan omissa oloissani, siis näin virtuaalisessa maailmassa; sosiaalisessa mediamaailmassa.
Takuuvarma konsti siihen on ja on aiemminkin ollut, alkaa puuhailla jotain outoa. Pienten piirien touhua. Omassa tapauksessani sähkötupakan käyttöön ja toimintaan liittyvä "ulostuloni" herätti sellaista mielenkiintoa, että karsin "verkostoani" tavalla jota en olisi kuitenkaan uskonut tekeväni.

Siinä eivät selittelyt auta, eivätkä perustelut. Minut leimattiin jopa huumehörhöksi: kehoitettiin siirtymään suoraan kokaiiniin ja kirosanojen säestyksellä haukuttiin kovasanaisesti omalla FaceBook- "seinälläni", jonka itse koen eräänlaisena virtuaalisena omana kotina jossa "vieraiden" yleensä koetaan käyttäytyvän jollakin tapaa kohteliaasti. Tai muussa tapauksessa siirtyvän pois.

Jonnet

Olen toista kertaa tekemisissä sähkötupakan kanssa. Käytin sitä pari vuotta sitten hyvällä menestyksellä tupakanpolton lopettamisessa. Tuolloin vertaishenkilöitä oli paljon: ja käyttötarkoitus oli useimmilla sama. Palasin nyt samoille foorumeille, mutta meno on muuttunut täysin. Ja käyttäjäkunnasta 90-95% on juuri ja juuri täysi-ikäisyyden saavuttanutta. En viitsi enempää laittaa heidän sosioekonomisesta statuksestaan: välotsikko riittäköön kuvailuksi.

Höyryttelystä on tullut itsetarkoitus. Tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon uloshengitettyä höyryä. Ikään kuin savukoneena. Nikotiinia on nesteissä näiden höyryäjien käyttämänä ainoastaan muutama milligramma, joskus ei ollenkaan. Kai se on jollakin tapaa hyvä asia. PG / VG -pitoisuudet ovat kääntyneet päinvastaisiksi. VG, joka tuottaa savukoneiden savunkin, on pääasiallinen ainesosa. Ja laitteet ovat kehittyneet sen mukaan. Kuvaan ovat tulleet watit, ja mitä enemmän niitä on, sen parempi. Puhutaan jopa 100 watin kääminlämmittimistä.
Joissakin on jopa bluetooth-yhteys, jotta softa saadaan päivitettyä.


Minun ei tarvitse ymmärtää mokomia. Tiedän miten saan nikotiinitarpeeni tyydytettyä. Aion jatkaa nikotiinin käyttöä edlleenkin. Pienimuotoinen harrastelu laitteiden kanssa on piristävää näpräilyä. Siksi laitteiden kanssa touhuilen.
Tämän kertainen laitearsenaali ja tarvikkeet on hankittu. Nestepuolta täytyy vielä kehitellä.


Videopätkä Bellus-rba:n testauksesta


Apocalypse - Vapocalypse


EU ja suomen poliitkot THL:n ja lääketeollisuuden lobbaamina, ovat jälleen kerran kieltämässä tai ratkaisevasti rajoittamassa sähkötupakan käyttöä. Sehän veisi nicorette-teollisuuden ja kaupan tuloja, tupakkateollisuudesta puhumattakaan, jos tupakoitsijat huomaisivat että tavasta pääsee helposti ja jopa mukavasti eroon sähkötupakkaa käyttämällä.

Toukokuussa odotetaan tuomiopäivää: maailmanloppua, jolloin nikotiininestettä ja sen höyryttämiseen tarvittavia välineitä ei enää saa tlattua netistä. Siitä käytetään nimitystä Vapocalypse. Kuten apocalypse, joka on englantilainen nimitys maailmanlopulle, Johanneksen ilmestyksen toteutumiselle. Vapo- etuliite tulee höyryttelemisestä; vapottamisesta.

Olen varautunut, mikäli niin käy. Laitteeni ovat siitä riippumattomia.
Nesteetkin voin tehdä itse. Tupakan siemeniä on tallessa, parin vuoden takaisen kasvatuskokeiluni jäljiltä. Kemian opintoni ovat alkamassa. Laboratoriolasia löytyy kirpputoreilta ja huutonetistä.
Mutta niistä ehkä myöhemmin.


Kuvasatoa, aiheesta ja sen vierestä - satunnaisessa järjestyksessä Belluksen vielä tyhjä deckki nemesiksen nokassa. Belluksen pumpuloimaton tehdascoili singlenä Innokinin toimiessa ohmimittarinaOikealla luotettavimmaksi osoittautunut combo.
Vasemmanpuoleinen pakkaa välillä kuseskelemaan kuorilleen.
Modina mekaaninen Nemesis (klooni)


Tosi kätevä käämin_teko_työkalu


Puhtaus on tärkeää. Ja huolto tarpeellista.
Osat kuivumassa, ultraäänipesun jäljiltä.
Apex ja nemesis. 


 

Ai niin: se video josta sanoin aloituskuvani tekstissä - Paa äänet päälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Retrokuvaa ja kameramaniaa

Porin raviradalla oli helatorstaina ja sen aatto-iltana Satakunnan Mobilistien järjestämät helamarkkinat. Rompetori-  ja harrasteajoneuvota...