sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Odotus ja täyttymys

Viimeaikoina kun olen lähtenyt kotoani tai palannut kotiin, olen kulkenut asema-aukion kautta. Siellä kun puretaan vanhaa liiketaloa uuden kampuksen tieltä.
Niin eilenkin, lähtiessäni poikkesin katsomassa.

7.3.2015Vertailun vuoksi kuva helmikuun alusta, kun purkutöitä oltiin aloittamassa:

1.2.2015
En ole laskenut montako kertaa olen purkutyötä käynyt kameralla ikuistamassa, mutta kuvia on kertynyt melkoinen määrä. Palaan niihin sitten kun tontti on tasaisena.
Koska purkutyömaa sijaitsee rautatieaseman kupeessa, olen usein kiertänyt sen kautta. Tykkään kuvata junia, vetureita ja muuta rautatieaiheista.Aiemmin en ole rohjennut astua asemarakennuksen sisään, mutta nyt kun aikaa oli niin menin. netti on täynnä Porin rautatieaseman ulkokuvia, mutta vähemmän sitä on sisäpuolelta kuvattu.
Ovessa lukee odotushalli. Lipunmyynti hoituu automaatilla.Kun astuu laiturialueelta sisään odotushalliin ja katsoo vasempaan


Ja hallin perältä näkymää takaisin. Vihreät säilytyslokerot ovat laitureille vievän oven suulla, vastakkaiselta puolelta avautuu ovi asema-aukiolle; kahde ensimmäisen kuvan ottopaikalle. 


Karu kuin Pori, mutta kaunisSaapuvien ja lähtevien ajat. Ja lipunmyynti


Entinen lipunmyynti on suljettuVessaan pääsee eurolla. Hallin toisessa päässä naiste- ja invalidien vessaan ilmaiseksi.
En mennyt kumpaankaan. 
Odotushallin seinällä taulu sotalasten muistolle. 
Odotettuani hetken odotushallissa, lähdin jatkamaan matkaani. Päivän täyttymys, jos hienosti sanotaan, oli Markku Mäkelän talvinäyttelyn avajaiset Kauppakeskus Puuvillassa. Sinne siis.


Kauppakeskuksen mainos-screenejä


Ja sitten Puuvillan ateljee: Näyttelytila


sisäänkäynnillä

tarjoilua
Teuvo Vehkalahti ja Johnny-Kai Forssell

Näyttelyn "virallisen" avauksen toimitti Johnny-Kai Forssell

Teuvo Vehkalahti. Hänen blogiinsa tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja palautteesta

Betonikesä

Porin vanhalla lyhytaaltoasemalla Väinölässä, eli radioasemalla oli tänäkin kesänä T.E.H.D.A.S. ry:n järjestämä näyttely. Yhdistykse...