tiistai 17. maaliskuuta 2015

Jäät lähtee

Kävin rannalla, josta olen laskenut kajakin vesille keväisin ensimmäisen kerran. On vasta maaliskuu, enkä aio vielä pariin kuukauteen vesille mennä. Mutta vertailun vuoksi kuvaparit kahden vuoden välein. Viime vuonna en muiden touhujen vuoksi ollut rantaan kameran kanssa mennyt.


Ensin kuvat maaliskuun puolenvälin  paikkeilta 2013 ja 2015Kaksi kuuvaparia ajallisesti kauempaa toisistaan

Huhtikuun lopulla, viikko ennen vappua 2013
Ja nyt sama näkymä maaliskuun puolivälissä, 40 päivää aiemmin kuin 2013 vastaavana aikana


Näkymät toiseen suuntaan:

viikko ennen vappua 2013


... ja tämän päivityksen toinen kuva uudelleen tässä yhteydessä
Vesien lämpenemistä odotellessa:

"Bigfoot" sai ensimmäisen kerran vettä alleen 2013
2014 meni melonnan suhteen vähän räpellykseksi

 

Perävaunun rakentelemisen, ja säilytystallin löytymisen jälkeen ensimmäisen kerran vesille vasta viiko ennen vappua. Mutta heti "isommille vesille":
Nyt, uuden melontakauden alun ollessa vielä ainakin 6-8 viikon päässä, ovat asiat paremmin järjestyksessä. Melko hankala vetoauto on vaihtunut "tavalliseen", ja kajakkia voi kuljettaa taas ilman perävaunuakin. Säilytystalli löytyi viime kauden lopulla lähempää asuinpaikkaa, mutta samalla kajakki sai sinne "kaverikseen" pienen avoveneen.

Vuoden 2014 kesä meni enimmäkseen uuteen työpaikkaan ja työn haasteisiin totutellessa. Tänä vuonna on mahdollisuus pitää ehkä kesälomakin, ellei joudu aloittamaan työrupeamaa alusta toisessa tai toisenluonteisessa työpaikassa.
Elän mahdollisesti jälleen kerran muutosten aikaa, mutta se jää koettavaksi samoihin aikoihin kun laitan kajakin tämän kesän vesille ensimmäisiä kertoja. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja palautteesta

Betonikesä

Porin vanhalla lyhytaaltoasemalla Väinölässä, eli radioasemalla oli tänäkin kesänä T.E.H.D.A.S. ry:n järjestämä näyttely. Yhdistykse...