torstai 14. huhtikuuta 2016

Katukuvausta


Flunssa iski. Sitä parannellessa arkiston parissa

Jotkut harrastavat katukuvausta. Onko se siksi trendikästä kun monet kuuluisat kuvaajat ovat sillä ansainneet maineensa? Halutaanko samaistua, tai luullaanko että se on jotenkin hienoa?

Minäkin innostun aika-ajoin aiheesta. Katukuvaus on mielenkiintoista ja "antavaa". Välillä olen käynyt jaakobinpainia kameran vaihdon kanssa. Myisi lintutorvet pois ja ostisi Leican.
Mutta siihen mitään Leicoja tarvita. Pokkari tai vaikka kännykkä... no ei nyt sentään kännykällä jollei jotain aivan ihmeellistä satu vastaan.
Mutta jäitä hattuun. En myy yhtään mitään! Lisää voin hankkia. Jos jollain on kääntyvänäyttöinen pienehkö digipokkari jouten, niin maksan siitä jokusen kympin; tarjotkaa. Älkää heittäkö pois!

Katukuvauksessa pitää olla ihmisiä. Julkisella paikalla heidän kuvaamisensa on sinänsä sallittua, mutta julkaisemisen kanssa on vähän niin ja näin. Soittakaa poliisi!


Tässäpä näitä: uusia ja jokunen vanhempikin otos. Itsenäisyydenkatu, Por. Halal-kauppa


Kävin lääkärissä. Yrjnkadun ja Mikonkadun risteys. Kävelykadun alku.


Kun näitä katselee kotona koneelta jälkeen päin, luulee välillä että joku katsoo suoraan kameraan. Vaikka tämä sitä tuskin näkee. 


Talo pussissa: Itsenäisyydenkadun ja Antinkadun kulma. Muistaakseni Antinlinna- niminen talo. 


Värejä


"Heitä jopa kuvataan"  - otsikko Satakunnan Kansassa keväällä 2016

Stockholm  2014 Stockholm  2014


Stockholm  2014


Esplanadi - Helsinki 2014Dianapuisto - Helsinki  2014
Stockholm  2014


Varvourinjuovasta jäät lähteneet 12.4.


OmakuvaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhtaan meren puolesta

Menneenä lauantaina: 19.1.2019 juhlistettiin "Mr Pori Jazz" - Jyrki Kankaan 75-vuotis-syntymäpäivää tapahtumalla, joka oli nime...