16.3.20

Näyteikkunoita


Laitoin auton Sokokseen parkkiin, ja lähdin kävelemään kuvatakseni näyteikkunoita. Siis Porin keskustan liikkeiden näyteikkunoita. Menin ensin BePoppiin, josta aloitin lenkkini. Kuljin Yrjönkatua Itäpuiston risteykseen, eetunaukiona tunnettuun. Siitä Itäpuistoa Antinkadulle jota torin laidalle. Antinkadulta Valtakadulle, jota Isolinnankadulle. Siitä edelleen Nortamonkadulle josta torin laidalle ja Yrjönkatua takaisin eetunaukiolle. Menin Isokarhuun, kauppakeskukseen, jossa sielläkin näyteikkunoita. Sieltä Teljäntoria kiertämään, edelleen näyteikkunoita. Takaisin Sokokseen, ja kaupan kautta kotiin.


Sokoksen hississä


Kuvia tuli kahden laisia. 54 kuvaa näyteikkunoista.  Lisäksi muutama kuva toimintansa lopettaneesta tai muutoin suljetusta liikkeestä ja koronavirusepidemiahysterian hiljentämästä kaupunkikuvasta. Tälläkään kerralla ei maisemia, ei etelärantaa, ei kirkkoa.

Latasin tällä kertaa kuvat tähän melko pienikokoisina, mutta ne saa näkymään suurempina kun tai jos klikkaa haluamaansa kuvaa.
Lopussa pari muuta, mutta ensin ne 54 ikkunakuvaa:



























































Muuta


 Laurilan kulma - joskus ammoin


 Ärrä on lopetettu










 Ravintola Kirjakaupasta tuli entinen



Parlamentti ei kokoonnu






Porissa: 16.3.2020
....
...
..
.


_


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näyttelykuvia

 Pictures at an Exhibition   tai  Tableaux d'une exposition : Englanniksi ja ranskaksi, tämän julkaisun otsikoksi asti heränneelle ajatu...