26.3.21

Avainpäivä


Laitoin otsikoksi tänään tapahtuvan, koska on avaimenhakupäivä. Saan iltapäivällä avaimet tulevaan asuntooni. Muuttohommat voi pikku hiljaa aloittaa. Viikon kuluttua muutto alkaa olla voiton puolella, tavarat uudessa asuinpaikassa. 
Kaiken järjen mukaan minun pitäisi puurtaa muuttolaatikoiden parissa, eikä vetelehtiä blogia kirjoitellen. Homma nyt vain etenee tänää niin, että pitää odottaa ja saada aikaa kulutettua sopivalla tavalla. 

Aamun kuva: Pyörä on talven jäljiltä edelleen "pussissa", ja pysyy vielä päivän - pari. Kevät on edennyt tänä vuonna pyöräilykelien osalta hitaasti, verrattuna vuodentakaiseen jolloin olin tähän päivämäärään mennessä ajanut jo seitsemänä maaliskuisena päivänä. 
Akku ja muu pyöräilyyn liittyvä tavara on jo paketissa, joten pyörä lähtee peitteen alta autolla Reposaareen. Toejoen ajot on ajettu.


Mennäänpä viime maaliskuuhun, siis 2020 vastaavaan aikaan. Minullahan on "kaikki" tallessa, kun olen se tilastofriikki. Pari kuvakaappausta: 


Maaliskuun 2020 "saldo" kalenterissa. Suunto tallensi kuljetut matkat, tracker visualisoi nettiin. 



Päivälleen vuosi sitten ajamani "viikkarin kierros".




 Muuta  -kuvaa viikon varrelta



Kävin maanantaina Harjavallassa, antamassa apuani eräässä asiassa josta ei enempää. Kun siellä pitkästä aikaa kävin, menin ajoissa ja poikkesin Cedercreutz:in museolla. Kuvasin seinäreliefejä, joita en ollut aiemmin kuvannut "talteen".  Tein youtubeen diasarjan, jonka voi katsoa tästä
Teosten taustoihin voi tutustua vaikkapa wikipediassa, samoin museoon. 


Oli aika tehdä varmuuskopio. Ja samalla inventoida tallennusvälineitä. Ulkoisten levyjen virkaa tekevät tavalliset kovalevyt, telakan välityksellä. Tilaa niillä yhteensä 2,5 teratavua  (2500 gigatavua)



Kolmesta koneestani kaksi, harvemmin käytössä olevaa sammuivat viimeisen kerran tässä osoitteessa. 



Ja päätyivät kassiin, muuttomatkalleen. 


Tarkistin karttapallon valon toimivuuden. Pääsee jatkoon.



Löysin kasettikokoelmani. Siis "valmiiksi äänitettyjä" c-kasetteja. Yhdellä niistä, tämän kanssa . . .



Kokeilin kasettisoittimen toimivuuden. Jatkoon sekin. Ja puhdistukseen uudelleenasennuksen yhteydessä. Ovat laitteet päässeet aika siivottomaan kuntoon työhuoneen hämärässä. Pitää tehdä sijoittelu vähän huoltoystävällisemmäksi uudessa paikassa. 


Jotta näin...
Palaan blogipäivityksiin varmaankin vasta Reposaareen asetutttuani. Kamerat on pakattu, joten vähän aikaa on tyytyminen kännykän antamiin dokumentteihin jotka ovat laadultaan...  mitä ovat. 


Porissa: 26.3.2021
puolilta päivin
____
___
__
_
-
.


.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain tilaajille - interpoloitu

Luotu 26.3.2024 Täydennys loppuun 27.3.2024 Tämä postaus kuten muutama muukin näkyy blogiani seuraaville, kun en sitä jakele somessa. Sanoma...