1.1.24

Uusi vuosiluku

 Uudenvuodenpäivän aamu. Pitää luoda kansiot alkavan vuoden vuosiluvulla. Koneelle, ulkolevylle, puhelimen muistikortillekin.
Toissavuosi pois tilaa viemästä, puhelimesta ja koneelta. Varovasti, ettei lähde vahingossa ulkolevyltäkin.
Siinä löytyy kuva jota olen etsinyt. Koneella on sujuvampi selain kuva-arkiston selailuun. Sillä se löytyi heti. Kuva joka on jäänyt mieleeni, vaikkei mikän erityinen äkkikatsomalla ole. Varsinkaan muille kuin itselleni. Se on tässä ensimmäisenä. Otin sen vuosi sitten, aivan tammikuun alussa, illalla kello seitsemän maissa, torin "ärrällä".  En muista millä sen otin, mutta sillä ei ole enää merkitystä. Kuva on kuva.

 



Muuta

 











Kamerabongaus televisiosarjasta Isä Brown ja hänen laumansa.


Asian tuntevat  tietävät mikä tässä toisessa kuvakaappauksessa televisiosta, edellisen jälkeen on pielessä. Muutkin voivat arvata.




Vuoden 2023 "saldo". Filmille kuvattua ja digitaalista. Digin joukossa filmikuvien muunnelmiakin. Mutta noin se meni. viime vuosi.




Välipäiväostos, vaikkei sellaisia enää pitänyt tehdä. Katuzoomi minoltaan, ja siihen tarpeelliset lisät.
Olisi ehkä mukava tehdä jokin yhteenveto kamerahankinnoista, alkaen toukokuulta 2023. Mutta jätän tällä kertaa tekemättä.

Lisää kahvia.

Hyvää tätä alkanutta vuotta!


Porissa: 1.1.2024



---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onnea - ei kun Onnia

Postauksen loppupuolella on muutakin kuin "taas tätä tylsää kuvatekniikkan veivausta" Mutta:  Palasin eilen tavoistani poiketen va...