30.5.24

Himmeli ja venyneet jatsit

Uutinen kertoi että Himmeliä ei pureta. Sille on löytynyt käyttöä. Hyvinvointialue perustaa sinne 150 paikkaisen arviointiyksikön. Sitä ennen se saneerataan lattiasta kattoon. Ken näkee, kokee.
Sattuneista syistä laitan tämän kuviin keskittyvän päivityksen Himmelistä. Näkemyksestä ja kokemuksestakin.
Loppupuolella se, miksi päädyin himmelin pihalle, taas kerran. Ja mitä piti alunperin tehdä.

 

Tuore kuva sisäänkäynnin edustalta. Tai muutama metri maanpinnasta. Pohjoissiiven yläkerrassa oli pohjois-linnalaksi nimetty osasto, jonka erkkereiden takana olen viettänyt muutamia viikkoja vuoden 2012 marras-joulukuussa. Sekin näkyy tuossa

 

Alkukeväällä 2024. Taikurinhattu ja taustallaan HimmeliHimmelin pihan vesielementti.


Pyörätelineitä
 

Edellisen kuvan ottopaikalta toiseen suuntaan. Filmille. Rouhea kuva syntyi zorkilla ja kentmerellä.


 

Kuvia muistojen albumista 2012

 

 

Miesten, tai miesopiskelijan pukuhuone - sosiaalitila


Värikästä työpukeutumistaKuvien ottaminen ei ollut aktiivista tuolloin. Puhelimen kamera vaatimaton nykyisiin verrattuna. Korostetussa kohdassa muistelupaikka. Yöllä nukkui pois.

 Paluu nykypäivään - leirintäalueelle

 

 

Raatimiehenluodolle, areenan taa on tullut leirintäaluetta.

 

3 mökkiä. Lisää lupailevatIdyllistäSaunakin

 

Pistin dronen lento- ja kuvauskuntoon, melkein vuoden tauon jälkeen. Ajatuksena kuvata leirintäaluetta ihan vähän korkeammalta.
Mutta: ei siitä mitään tullut. Viime jatsareiden päkonserttien aikainen lentokieltoalue oli edelleen aktiivinen, eikä lentoon päässyt. Menin muualle. Lopulta Himmeliin.
Kokeilin matkan varrella Keskiporin kirkon pihassa, pääseekö ilmaan. Pääsi kun teki tarvittavat proseduurit. Vaikka kenttä on lähellä.

Raatimiehenluodolla kenttä siis lentokenttä on kauempana. Mutta ei auttanut. Jazzfestivaali jatkuu edelleen, toukokuussa. Eikä siellä niin vaan lennetä millään droneilla!Joku voisi hoitaa hommansa, ja kumota yksinoikeutetun lentokiellon asettamisensa. Jopa jo joskus joulukkuussa, kun jazz on jäähtynyt.
V-tutti jälleen niin paljon, että pistin dronen myyntiin. Tunniksi. Sitten tulin ajatuksiini ja otin pois.
Olkoon nyt.  Raatimiehenluodolle en palaa. Koskaan. 


 

 

Porissa: 30.5.2024

 

...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

8928 kilometriä ja tusina

Oli viimein aika viedä pyörä korjaamolle ketjujen vaihtoon. Samalla uusi takapakka, eli takarattaat jotka olivat kuluneet ja jonkin verran p...